Bedrijfsbeveiliging

Waarom anderen voor ons kiezen:

  • Geïntegreerd beveiligingssysteem
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Deskundig advies voor woning en bedrijf
  • Marktleider in alarmsystemen

Bedrijfsbeveiliging: hoe werkt het en wat kost het?

Je hebt veel geïnvesteerd in het opbouwen van je bedrijf, dat moet je koesteren én goed beveiligen! Inbraken, overvallen, lekkages, brand; je wilt er niet aan denken. Juist daarom is het van groot belang om stil te staan bij bedrijfsbeveiliging. Daarvoor ben je bij Alarmsysteem Direct op de juiste plek. Doe hier een beroep op specialisten in beveiliging en ontdek de meest geavanceerde systemen, waarmee jouw bedrijf op elk moment optimaal beveiligd is. Wat is er allemaal mogelijk en wat kost bedrijfsbeveiliging? We vertellen je er hier graag meer over.

Bedrijfsbeveiliging in de ruimste zin van het woord

De specialisten in beveiliging van Alarmsysteem Direct helpen je om jouw bedrijf te beschermen tegen alle mogelijke noodsituaties. Denk hierbij aan:

  • Inbraken
  • Overvallen
  • Ongevallen
  • Medische noodsituaties
  • Brand
  • Lekkage

Door noodsituaties te voorkomen of door er snel op in te springen, voorkom je veel leed en financiële schade. Niet alleen voor jou als ondernemer is dat belangrijk, maar ook voor je klanten en eventuele werknemers. Het beveiligen van je bedrijf hoort daarom een topprioriteit te zijn. Onze experts bespreken graag de mogelijkheden en zijn door heel Nederland beschikbaar. Neem hier direct contact met ons op voor een gratis offerte.

Voorkom overvallen en inbraken

Overvallen en inbraken bij bedrijven komen helaas veel voor. Zorg daarom dat je indringers voor bent, door ze af te schrikken met geavanceerde alarmsystemen, met onder meer 24/7 camerabewaking, fotodetectie en een directe verbinding met operators in de meldkamer, die de situatie perfect analyseren. Binnen no-time kunnen beveiligingsprotocollen geactiveerd worden, waarbij politie en surveillance ingeschakeld worden. Of wat dacht je van shocksensoren aan deuren en ramen, die nog voordat een indringer binnen is, alarm slaan? Komt er onverhoopt toch een overvaller binnen? Dan kun je via de overvalknop snel een alarmoproep naar de meldkamer versturen.

Bescherming tegen bedrijfsschade en ongevallen

Denk bij bedrijfsbeveiliging niet alleen aan inbraak, maar ook aan andere bedreigingen en gevaren, zoals ongevallen, brand of lekkages. Laat je bedrijf onder de loep nemen door beveiligingsexperts, die nauwkeurig analyseren waar beveiligingsmaatregelen nodig zijn. Of wat doe je bij een ongeval of andere noodsituatie in jouw bedrijfshal, op kantoor of in jouw winkel? Het is een goed idee om op die plekken SOS-knoppen te installeren. Met één druk op de knop krijgt de meldkamer een seintje en worden de juiste hulpdiensten op weg gestuurd. Door goed na te denken over jouw bedrijfsbeveiliging en door de juiste maatregelen te treffen, draag je zorg voor ieders veiligheid.

Vrijblijvend offerte bedrijfsbeveiliging

Neem hier contact met ons op om de mogelijkheden op het gebied van bedrijfsbeveiliging te bespreken, want elk bedrijf is anders. De beste beveiligingsexperts nemen kosteloos jouw zaak tot in de details onder de loep om alle gevaren en zwakke plekken te detecteren. Ze stellen op grond daarvan een beveiligingsplan op. Onderneem op tijd actie en dien hier een aanvraag in voor een kosteloze offerte bedrijfsbeveiliging.

Ontvang gratis offerte

Start direct jouw offerte in slechts 1 minuut

We bellen je gratis terug voor deskundig advies
Ontvang gratis offerte

Servicemedewerker Alarmsysteem Direct

Zo makkelijk werkt het

Plaats je aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang advies en offerte
Geheel gratis en vrijblijvend

Plan een afspraak in
Maak een afspraak voor de installatie ツ

Start hier direct je aanvraag
Ontvang gratis alarmsysteem offerte