Huisbeveiliging

Waarom anderen voor ons kiezen:

  • Geïntegreerd beveiligingssysteem
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Deskundig advies voor woning en bedrijf
  • Marktleider in alarmsystemen

Huisbeveiliging: altijd een veilig gevoel!

Onbezorgd wonen betekent dat je huis optimaal beveiligd is via een geavanceerd systeem, waar je 24/7 en 365 dagen per jaar op kunt vertrouwen. Tegelijkertijd wil je uiteraard ook dat het alarmsysteem eenvoudig in gebruik is voor de hele familie; van jong tot oud. Of wat dacht je van vriendelijke en vakkundige installateurs en een snelle service? Een ander essentieel kenmerk van een goede huisbeveiliging is dat je op elk moment een beroep kunt doen op de beste beveiligingsspecialisten. Daarvoor ben je bij Alarmsysteem Direct op het juiste adres. Lees hier gauw verder en vraag een kosteloze offerte aan.

Veiligheid is een groot goed!

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk de veiligheid van je dierbaren is. Je woning dient een veilige haven te zijn voor jouw gezin. Met alleen wat goede sloten, kun je die veiligheid helaas niet volledig waarborgen. Inbrekers vinden gemakkelijk een zwakke plek en weten alsnog je woning binnen te dringen. Het is beter om je woning compleet te beveiligen met een goed doordacht beveiligingssysteem, afgestemd op jouw woning en situatie. Laat daarom de experts van Alarmsysteem Direct een beveiligingsstudie uitvoeren en een beveiligingsplan opstellen. Je kunt rekenen op:

  • De meest geavanceerde apparatuur
  • 24/7 service van de beste specialisten
  • Beschikbaar door heel Nederland
  • Kosteloze en grondige beveiligingsstudie
  • Gratis offerte huisbeveiliging

Welke beveiligingsoplossingen zijn er?

We geven je alvast een impressie van enkele methodes m.b.t. huisbeveiliging. Zo kun je een alarmsysteem aan laten leggen met een live-verbinding met de operators in de meldkamer. Op elk moment van de dag staat er iemand voor je klaar. Dit systeem is eveneens voorzien van SOS-knoppen waarmee je, zowel bij inbrekers als bij onwel worden, direct hulp kunt inschakelen. Of wat dacht je van een beveiligingscamera, waarvan je de beelden via je mobiel altijd en overal kunt checken? Uniek is ook het Zero Vision Rookgordijn, dat bij inbraak wordt geactiveerd, waardoor inbrekers niets meer zien. Andere oplossingen zijn: een video deurbel, bewegingsmelders, slimme deursloten, fotodetectie en trillings- en waterdetectors.

Er staat altijd een beveiligingsexpert voor je klaar

Door je huis te voorzien van een uitgebalanceerd beveiligingssysteem, weet je dat er altijd iemand voor je klaarstaat als de nood aan de man is. Wist je dat je bij een oproep in een noodsituatie gemiddeld al binnen 29 seconden antwoord krijgt van een operator? Via de VoiceBox, een directe spraakverbinding bij noodgevallen, kan je meteen met een operator in de meldkamer spreken. Deze beveiligingsexpert zal direct de situatie vakkundig analyseren en zo snel mogelijk de juiste maatregelen treffen. Bovendien zal dit eventuele inbrekers ook meteen afschrikken.

Wat kost huisbeveiliging met geavanceerde alarmsystemen?

Het maakt niet uit in wat voor huis je woont, er bestaan voor elke woning en voor elk gezin geschikte beveiligingsoplossingen. Neem hier contact met ons op voor een kosteloze inspectie van jouw woning. Je ontvangt vervolgens een gratis offerte voor huisbeveiliging, geheel afgestemd op jouw situatie en wensen, zodat je meteen een duidelijk overzicht hebt van de kosten. Onze beveiligingsspecialisten kunnen er bovendien voor zorgen dat er al binnen 24 uur een compleet draadloos alarm in jouw woning wordt geïnstalleerd! Dat geeft meteen dat veilige gevoel waar je naar op zoek was.

Ontvang gratis offerte

Start direct jouw offerte in slechts 1 minuut

We bellen je gratis terug voor deskundig advies
Ontvang gratis offerte

Servicemedewerker Alarmsysteem Direct

Zo makkelijk werkt het

Plaats je aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang advies en offerte
Geheel gratis en vrijblijvend

Plan een afspraak in
Maak een afspraak voor de installatie ツ

Start hier direct je aanvraag
Ontvang gratis alarmsysteem offerte