Video deurbel

Waarom anderen voor ons kiezen:

  • Geïntegreerd beveiligingssysteem
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Deskundig advies voor woning en bedrijf
  • Marktleider in alarmsystemen

Met een video deurbel sta je nooit voor verrassingen

Als de deurbel gaat, dan is de neiging groot om gewoon meteen de deur open te doen. Wist je dat overvallers vaak op deze eenvoudige manier je huis binnendringen? Je wordt gemakkelijk onaangenaam door ze verrast. Met een video deurbel kun je dit soort situaties voorkomen. Daarnaast heeft een video deurbel ook nog diverse andere voordelen. Met deze praktische oplossing, maak je je woning of bedrijf gemakkelijk nog veiliger. Lees hier meer over de handige functies van een video deurbel en vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Video Deurbel: laat je niet verrassen

Het is geen goed idee om voor iedereen zomaar de deur open te doen. Breng jezelf en je eigendommen niet zomaar in gevaar. Kijk altijd eerst wie er voor de deur staat. Dat geldt zeker als je niemand verwacht. Het is een aanrader om je normale deurbel te vervangen door een video deurbel, want daarmee maak je je woning een stuk veiliger. Laat je eens adviseren door de beveiligingsspecialisten van Alarmsysteem Direct. Je kunt rekenen op:

  • Uitgebreide expertise in beveiliging
  • Experts door heel Nederland
  • Snelle en vriendelijke service
  • Betaalbare en eerlijke tarieven
  • De beste adviezen en gratis offerte

Neem hier geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het laten plaatsen van een video deurbel en eventuele andere beveiligingsoplossingen.

Niet thuis, wel de deurbel beantwoorden? Dat kan!

Met een moderne video deurbel geniet je van veel voordelen. Zo gaat het hier om een slim en draadloos model, dat aangesloten is op Wifi. Dat betekent dat je ook als je niet thuis bent, kunt zien wie er voor de deur staat. Via een videocall word je op de hoogte bracht als er iemand aanbelt. Je kunt vanaf elke locatie met de betreffende persoon communiceren, dankzij de ingebouwde microfoon. Wat helemaal bijzonder is, is dat je ook een melding krijgt als er iemand voor de deur staat, die niet aanbelt. De video deurbel is namelijk uitgerust met bewegingsdetectie. Daarbij is deze deurbel voorzien van een ingebouwde sirene bij verdachte situaties. Verwacht je iemand, maar kun je niet opendoen of de videocall beantwoorden, dan kun je vooraf een boodschap inspreken. Super handig!

Meer dan een veilig gevoel alleen

Een slimme video deurbel geeft je meer dan een veilig gevoel. Je hebt hiermee alle controle over wat er voor je deur gebeurt. Het is ook praktisch als je regelmatig bestellingen aan huis laat bezorgen. Het is daarom niet alleen een perfecte oplossing voor woningen, maar ook voor bedrijven. Wist je dat je een slimme deurbel kunt combineren met een Lockguard? Dit betekent dat je de deur vanaf elke locatie veilig kunt ontgrendelen. Dat kan uitkomst bieden als je hulpdiensten binnen wilt laten, maar zelf niet aanwezig bent of niet in staat bent om de deur te openen. In het geval van een geverifieerde noodsituatie kunnen ook de operators in de meldkamer na videoverificatie toegang verlenen aan hulpdiensten.

Bewezen effectief en betrouwbaar! Meer weten?

Al veel mensen gingen je voor en lieten een video deurbel installeren. We krijgen bij Alarmsysteem Direct veel goede feedback. Vooral de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid worden geprezen. De beelden zijn helder, ook als het donker is. Verder verlopen eveneens de gesprekken via de video deurbel heel duidelijk. Meer weten? Vraag hier direct een gratis offerte aan!

Ontvang gratis offerte

Start direct jouw offerte in slechts 1 minuut

We bellen je gratis terug voor deskundig advies
Ontvang gratis offerte

Servicemedewerker Alarmsysteem Direct

Zo makkelijk werkt het

Plaats je aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang advies en offerte
Geheel gratis en vrijblijvend

Plan een afspraak in
Maak een afspraak voor de installatie ツ

Start hier direct je aanvraag
Ontvang gratis alarmsysteem offerte