Bewakingscamera's

Waarom anderen voor ons kiezen:

  • Geïntegreerd beveiligingssysteem
  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Deskundig advies voor woning en bedrijf
  • Marktleider in alarmsystemen

Bewakingscamera’s: niets blijft onopgemerkt!

Wat gebeurt er op elk moment rond jouw woning? Je hebt wel wat anders te doen, dan voor waakhond te spelen. Laat deze taak liever over aan bewakingscamera’s. Onze experts vertellen je er graag meer over en installeren ze op de meest strategische plekken. Indringers laten zich hierdoor al snel afschrikken. Wagen ze het toch om jouw pand binnen te dringen? Dan gaan alle ‘alarmbellen’ rinkelen en worden ze vlot overdonderd door de snelle hulpdiensten! Lees hier meer over hoe je snel en eenvoudig je woning beschermt met bewakingscamera’s van nu.

Experts in het plaatsen van bewakingscamera’s

Het plaatsen van bewakingscamera’s is een specialistische klus. Alarmsysteem Direct heeft de beste experts voor je klaarstaan, die nauwkeurig analyseren waar je de camera’s het beste kunt plaatsen en welke camera’s daarvoor het meest geschikt zijn. Je kunt hier rekenen op:

  • Ervaren en vakkundige beveiligingsexperts
  • Een grondige beveiligingsanalyse van jouw situatie
  • De nieuwste en meest geavanceerde bewakingscamera’s
  • Snelle en vriendelijke service door heel Nederland
  • Kosteloze analyse en offerte op maat

Door bewakingscamera’s te plaatsen schrik je inbrekers af en heb je meteen een veilig gevoel. Doe daarom hier zo snel mogelijk een beroep op de experts van Alarmsysteem Direct voor het plaatsen van beveiligingscamera’s.

Voor alle situaties waarin een extra ‘oog’ welkom is

Niemand wil graag slachtoffer worden van een inbraak of overval. Daarom is preventie ontzettend belangrijk. Een goede manier om indringers te waarschuwen, dat jouw woning of zaak geen gemakkelijke prooi is, is door bewakingscamera’s te installeren. De nieuwste generatie bewakingscamera’s zijn snel en overal te installeren op plekken waar je wel een extra oogje in het zeil kunt gebruiken. Ze bieden een brede blik, vanwege de grote gezichtshoek, op de buitenzijde van het gebouw dat je wilt beveiligen. Je zult nog versteld staan van wat de nieuwste en meest geavanceerde bewakingscamera’s allemaal kunnen.

Wat kunnen bewakingscamera’s van nu allemaal?

Moderne bewakingscamera’s registreren niet alleen wat er rondom jouw woning gebeurt, maar beschikken over extra functies die de veiligheid vergroten. Zo zijn deze draadloze camera’s verbonden met Wifi, zodat je altijd en overal via je smartphone live kunt zien wat er gaande is. Verder zijn de camera’s weerbestendig en beschikken ze over bewegingsdetectie met een spotlight. De bewakingscamera kan je een notificatie sturen als er activiteit wordt gedetecteerd. De beelden zijn in HD-kwaliteit en de camera is zelfs in staat om mensen, dieren en voertuigen te onderscheiden. Je kunt bewakingscamera’s eveneens combineren met fotodetectoren, trillingsdetectoren en een VoiceBox voor nog meer veiligheid.

Zijn bewakingscamera’s duur?

Er gaat niets boven een veilig gevoel! Het laten plaatsen van moderne bewakingscamera’s draagt bij aan jouw wooncomfort of de veiligheid van jouw bedrijf. Bij de beveiliging van je huis of bedrijf is het essentieel dat de beveiligingsoplossingen, zoals bewakingscamera’s, perfect afgestemd worden op jouw situatie. Voor een duidelijk overzicht van de kosten kun je hier een gratis offerte op maat aanvragen. Je weet meteen waar je aan toe bent.

Ontvang gratis offerte

Start direct jouw offerte in slechts 1 minuut

We bellen je gratis terug voor deskundig advies
Ontvang gratis offerte

Servicemedewerker Alarmsysteem Direct

Zo makkelijk werkt het

Plaats je aanvraag
Makkelijk via ons online formulier

Ontvang advies en offerte
Geheel gratis en vrijblijvend

Plan een afspraak in
Maak een afspraak voor de installatie ツ

Start hier direct je aanvraag
Ontvang gratis alarmsysteem offerte